【Anbefaling til mors dags gave】 2023 sommer ny mode håndtaske

Mors dag nærmer sig, og LIXUE TONGYE Leather Manufacturing lancerer en ny håndtaske, der er et perfekt gavevalg, især til mødre eller svigermor.

For det første er designet af denne taske moderigtigt og generøst, med et elegant temperament, velegnet til kvinder i forskellige aldersgrupper.Og den er lavet af behageligt stof, med ridse- og slidstyrkeegenskaber og er nem at rengøre, hvilket gør den meget velegnet til daglig brug af mødre og svigermor.

cptp (1)

For det andet har denne taske en meget stor kapacitet og kan nemt rumme daglige fornødenheder som mobiltelefoner, punge, skiftepunge, kosmetik osv. Den er meget praktisk.Og tasken med lynlås bag posen er også meget praktisk for mødre og svigermor at placere nogle små ting, hvilket gør deres liv mere bekvemt.

cptp (2)

Derudover er hardwarelåsen på denne taske ikke kun æstetisk tiltalende, men øger også sikkerheden og beskytter mødres og svigermors ejendele mod tyveri.Og teksturen på taskens krop er klar, hvilket tilføjer et ædelt og elegant temperament til tasken.Som en gave til din mor og svigermor kan den udtrykke din respekt og kærlighed til dem.

cptp (3)

Denne sommer nye håndtasker til kvinder fra 2023 er en perfekt gave, der giver valg, så mødre og svigermor kan mærke din omsorg og kærlighed.Uanset om det er mors dag eller andre helligdage eller daglige aktiviteter, er det en fantastisk gave at give valg.

 

Følgende er en detaljeret visning af produktet:

Komfortabelt stof er ridsefast, slidstærkt, let at rengøre og har en klar tekstur

cptp (4)

Hardwarelåsespænde er smukt og tyverisikring

Behagelig at bære med moderat bredde

cptp (5)

Lynlåslommen bag tasken er praktisk og praktisk

cptp (6)

Størrelse:

cptp (7)

Kontakt os med det samme for at afgive en ordre.På mors dag, giv din mor den bedste taske

Kontakt Email:litong006@ltleather.com


Indlægstid: 15. maj 2023